Followers

Wednesday, July 14, 2010

bosan melanda

Makin hari makin bosan aku kat ofis...celik mata nak bangon ja tidoq, aku fikir..patot ke tak patot aku buka mata or pejam ja mata teros sambong tidoq?adoyai..baek punya devil dok hasut.." jangan bangon ayu, jangan..tak payah p keja..sambong ja tidoq..cuti ada g..jangan risau la..t ang amek ja EL..tak pon amek MC "..sengal punya devil..dalam ati dok kutuk..suka ati punya devil..da cuti aku tinggai lagi 3 ari..memang terpaksa la aku celikkan mata aku yang tak maw dok celik nie..huu.

Bangon tidoq, mandi, solat suboh (kalau bole la) , and spray apa yang patot kat badan, pakai bedak, tacap2 baby face aku (pasan) , siap...cepat tak aku siap???hee..kadang aku nie jenis orang yang tak suka lengah2..laju bukan main..and aku nie jenis tak suka orang tunggu aku..aku tunggu orang takpa..bukan apa..t aku gelabah kalau orang dok tunggu aku..mula la semua barang nak jatuh..hampeh toi..jatuh benda lain takpa..jangan jatuh botol perfume kesayangan aku dah..maw meraung kat situ..tak leh, tak leh.

Da ready suma, amek kunci moto, kunci umah, turun ke tingkat paling bawah..p kat moto aku la..nak p kat keta tak dak lagi..hee..tunggu sat na..t ada keta, aku p la kat keta aku..hikhik..tengok jam da pukoi 0730 a.m. nak sampai opis aku amek masa 15 minit..tapi kalau orang len la bawak..aku lambat sikit..tambah lagi 5 minit, so jadi la 20 minit..sebab apa tambah lagi 5 minit? sebabnya aku nie penunggang yang berhemah (sebenaqnya takot)..hee..tue yang slow motion ja..hiks.

Sampai ja kat B1 opis, berat ja kaki nak melangkah p nek opis..huu..tapi aku taw sebab apa..sebab dari awal aku bangon tidoq, aku da fikir malas nak masok opis..tue yang sampai kesudah, sampai loceng balik bunyi, malas tak abis2..huks, memang terok..pastu muka macam hapak ja kat opis.

p/s : bila bangon tidoq, pikirkanlah aktiviti yang berpekdah..toksah jadi macam aku..burok ruponye.hee

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)