Followers

Thursday, June 24, 2010

PERSONALITI

Aku ngah bosan tadi..sajer nak cari mutiara kata yang boleh diambil untuk aku baca bila2 tensen ke apa ka..bukan sebab aku jiwang..tapi kadang2 kata2 yang best dari hadis riwayat nie sedap..and tambah kalu nga tensen, ati pon sejuk jek bila baca...lagipon member aku ada gak cakap kat aku kalau2 ada lagi kata2 nasihat camtu, bagi arr die..so, aku dalam keadaan bosan nie search la kat google..sekali waktu ngah search tue aku terjumpa satu blog nie..tak salah aku blog die nama koleksicinta..tajuk lam blog die tue personaliti dari kiraan tarikh..aku pon saja la try..saja menghabiskan masa yang ada..tapi nak wat benda nie ada step..so aku wat la satu2..untuk tarikh lahir aku..kalu korang nak wat, masok la blog tue..www.koleksicinta.blogspot.com..tak silap laa...camnie nak dapatkan keputusan personaliti aku : 

1. mula2 aku kena tambah tarikh lahir aku, macam kat bawah nie...
19 Julai 1987 , 19 + 7 + 1987 = 2013 , 2 + 0 + 1 + 3 = 6 , jadi nombor lahirnya adalah 6 .

2. da ciap kira, result yang aku dapat no.6 tue ada elemen2 tafsir die..untuk aku, elemen tafsir die ialah logam.

3. Keterangan untuk nombor lahir pula...ada la kat blog tue banyak2..aku punya result yang nie :

ROMANTIK
  • Golongan ini adalah idealistik dan memerlukan sesuatu untuk berasa gembira
  • Hubungan kekeluargaan yang kuat adalah penting buat mereka.
  • Perasaan mereka adalah mempengaruhi keputusan mereka.
  • Mereka sangat suka untuk membantu dan menjaga seseorang.
  • Mereka sangat setia dan boleh menjadi guru yang terbaik.
  • Mereka suka seni muzik.
  • Mereka menjadi teman yang setia kepada sesiapa yang menjalin persahabatan secara serius.
  • Golongan ini harus belajar apakah yang boleh diubah dan apakah yang tidak boleh diubahnya.
Lepas siap aku baca, aku fikir2 balik...Betol ke tak benda nie aku pon tak sure..heee...tapi ada gak la yang sama macam aku penah buat before nie dalam kuiz2 yang lain..contohnya macam "mereka menjadi teman setia"..hee..dalam banyak2 kuiz aku buat, mesti result die ada benda nie..hee..aku setia ker???hiks..nak persoalkan, aku tak berani..sebab manusia nie mudah berubah..tapi Alhamdulillah, setakat nie aku masih setia pada pasangan aku..hope diri aku tetap setia sampai bila2..InsyaAllah...muzik, da konpem2 aku minat..tambah aku nie suka karok..walaupon suara macam kanak2 kalu dengar betol2, yang manja2 tue la suara aku (pasan..hahahaha)..tapi aku layankan aje..suka ati..janji puas..hee..bab jadi guru yang terbaik, aku no komen..sebab aku memang nak jadi cikgu..dari kecik lagi, tue la impian aku..tapi agak2 sekarang nie da terpesong..hehehe..whatever..maybe takder rezeki aku..setiap orang ada rezeki masing2 kan..cuma tak tahu cepat or lambat..tue jek parent aku selalu cakap..baik mama, baik abah..ok lah..setakat nie jek..aku nak p lunch sat..kawan2 da tunggu..chow cin chow

2 comments:

may_love@me said...

bile org dh mula jiwang2 nie..mula r dier cari benda2 y ngarut,,hahaha

idAyu hAssAn said...

hehheheh..bkn la...memenuhkan ms lapang yg ada..hahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)