Followers

Tuesday, June 15, 2010

HAPPY

bila aku terfikirkan kemungkinan yang akan berlaku
memang otak jadi negatif...huu
aku macam nak g hantar dobi jek otak nie
cuci kasi bersih..kasi positif cket..ok
perbualan umi and aku, wat aku tersedar cket sebanyak...

babycome_197                 : mungkinkah kebahagiaan yg dirasa hari nie akn dirasai untuk selamanya???
Umirah Muhammad Najib : insyaALLAH selagi perasaan dan syg tu x berubah
babycome_197                : mungkinkah kebahagiaan yg dirasa hari akan ttp sm utk hari esok??
Umirah Muhammad Najib : kadang2 perasaan tu blh berubah rubah setia saat dan masa
Umirah Muhammad Najib : percaya pada hati bhawa kebahagia ari ini akn kekal selamanya
Umirah Muhammad Najib : andai ia berubah
Umirah Muhammad Najib : mungkin kite ditakdirkan bukan utk bgia bersamanya

thanx sis!!!
so, whatever happen in da future, i should face it
because tak semua yang kita rancang akan menjadi kenyataan
sebagai hambanya, aku hanya mampu berdoa supaya perjalanan hidup ini lancar
and try to be positive in every single things
and...."people who think about tomorrow is not a happy person"
so, think about today and be happy!

2 comments:

may_love@me said...

waaaakakakh..nasihat kakak kpd adk..sbb kakak kn syg adik..huhu..anggap pe y berlaku sbg satu pelajaran...yakin pada diri y kite akn sentiasa bgia bersama dier selamanya..tp jgn terlalu menghrp sgt....takut kecewa dikemudian hari =)

idAyu hAssAn said...

thanx sis..i will do my best..juz terfikir sal pe yang akan berlaku, and the words come out..hee..tu yang tertulis tue kat blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)