Followers

Monday, June 14, 2010

ANAK SEDARA + JALAN TAR

2 Jun 2010, kelahiran dua orang bayi ke dunia ini.. congrats to my dearest fwen KAK LIEZA and NARD atas kelahiran bayi comel, baby girl and baby boy.... kak lieza bersalin pukul 9:00 a.m and nard pukul 10:00 p.m. nama anak kak lieza tak tahu lagi sebab baby die tak angguk dengan setiap nama yang dieorang sebut.. heee..berat baby 2.75kg... kecil macam ibu die jugak nie..heee..while nard, baby die nama Muhammad Farish Aidan... sweet name.. berat macam ibu.. 3.4 kg... alhamdulillah, ibu dan anak chat2 semua..sekarang dieorang kat uma dah.. tak sempat nak jenguk2..hee..yang paling best, dieorang kongsi hari yang sama..very sweet..memang masin mulut sorang2..hee..

Da bis happy sal baby, petang tue aku tak tahu nak wat per... and cik jalwa plak ajak aku teman die g jalan TAR.. pe lagi, bab berjalan nie mulut aku memang x leh cakap "NO"..heee... so, that evening, we ended it with going to jalan TAR.. siap2, sekali hujan la plak.. tapi, we still have an umbrella rite.. tak semestinya hujan tak leh nak berjalan..hehehheh.. sampai jek sana, ada la dalam jam 4 lebey... ramai giler orang kat sana... sampai sana, we meet cik jalwa's fwen first... and then, jalan2.. aku sempat gak tengok baju untuk hari raya...awal cket..puasa pon belom..hehehehe... tapi tengok jer laa..nak beli, nanti2 lah... that day, aku dapat 2 jenis kain ela.. satu untuk kain batik yang buah hati aku kasi.. and lagi satu untuk kain yang aku silap beli warna..punyer la susah nak cari kain yang match.. but thanx to lady kat kedai tue for helping us find kain yang match..pusing satu kedai die cari..heheheheh...after that, masa jalan2 tue aku terpandang 1 beg nie..haks, like what i want.. pe lagi.. takder tunggu2 dah...beli lah...hee.. cik jalwa pon beli 1..haks...after that, gerak ke masjid india jap..cik jalwa kita nak beli gelang..da lama tak shopping gelang... grab yang suker..heee

Pusing punyer pusing sampai penat kaki, kitaorang pon gerak balik.. ada la dalam jam 8 lebey...tapi tak tamat kat situ jek..sempat lagi balik tue kitaorang g karok..hahahaha..kelakor.. jam da tunjukkan pukul 9:30 p.m. bila kiaorang sampai kat KTM Serdang.. tapi tue tak menghalang kitaorang untuk tunaikan janji kitaorang bulan lepas untuk karok.. thanx to cik jalwa coz fulfil janji..hee.. sempat 5 lagu setiap sorang..hahhaha..puas hati...da habis, gerak balek.. jam ada la lam 11:00 p.m. memang lambat nie.. hee.. bas plak tak menunjukkan paras rupanya... cik jalwa dah tahap siyes ngantok.. last2, tahan teksi je lah.. siap terlelap lagi die dalam teksi..hee.. cian cik jalwa...but that day, i have a great day!

2 comments:

may_love@me said...

ayu curi hasil gbr umi...nk kena saman nie...JUMPA DI MAKAMAH !!!!hahahah

idAyu hAssAn said...

hahahaha...alaaa..kan sebut tue umi yg editr..curi secara sah nie..hee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)