Followers

Wednesday, June 9, 2010

AKU TENSION!!!!

aku sangat sangat sangat tension hari nie
tapi perkataan sangat tue pon tak dapat nak gambarkan ketensionnan aku nie
arghhhh..macam nak menjerit jek puas2
semalam aku bole tahan lagi
tapi ari nie memang aku tak tahan
kepala da pusing2..pening..
lepas satu..satu..huu
aku paling tak suka wat kerja tukar2 + campur2
bole tak bagi aku settle satu2 kerja
nie da bercampur aduk
bengang tol..tahu la kuli jek..tapi agak2 la kan.huks
cedey taw..macam nak ketuk2 jerr..huuu..stress!!!


ngucap la banyak2..astagfirullahalazim..
memang sangat tak tahan..huu
maybe nie permulaan untuk aku..saper tahu kan
pressure..memang baek punye pressure
sabar yer cik ayu..sabar2...sabar tue separuh daripada iman..ye x b??hee
(actually tak tahu nak lepas geram kat mana..nasib la encik blog ada...
bole lepas geram kat encik blog..maaf yer encik blog..heheheh)


nasib baek kak liza, umi and nad ada..leyh gak gelak2..
tak der la stress ngat...hoho..
tapi hakikatnya sekarang, saat ini, jam ini, sayer sangat stress!!!!
TOLONG!!!!!!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)