Followers

Monday, June 14, 2010

2 hari macam 2 bulan

PECAH REKOD!!!!!!!!!!
kenapa??? sebab 2 hari kau tak jumpa buah hati aku
tak pernah sehari tak jumpa, macam nie la jadinya
weekend hari tue aku tak jumpa die...
sebab hari sabtu aku g JALAN TAR, balek da lewat...x sompet
hari ahad bajet dapat jumpa, sekali buah hati aku demam
cian die... nie akibat kena hujan tapi tak mandi..hee
cian buah hati sayang...hope b cepat sihat!!amin

anyway, naseb hari jumaat g date..lepas rindu..hehehe
payah gak hari2 rindu...hee..tapi nak wat caner, hari2 rindu, hari2 jatuh chenta..ish3
motosikal membawa kitaorang ke MINES... jam da pukul 9:00 lebey
ingat nak tengok movie "Karate Kid"..sekali sold out..asal la semua orang nak tengok cita tue..huu
disebabkan tiket sold out, kitaorang beralih kepada cita "A-TEAM"
tiket plak 9:20 p.m..alamak, kelam kabut..masok2 da start...huks
ok gak cita nie..kelakar habis..hahahahah...mula ingat cita siyes, tapi setiap scenes die kelakar..hee
da bis movie, perot sorang2 bunyi..hehheh, naseb sound movie kuat
kalau tak memang dengar nie..hee
balek lepak "BRODER's CORNER"....sampai 1 lebey kalau tak silap
pastu buah hati hantar balek sebab mata memang da berat nak buka
macam kena letak gam..huks
apa2 pun, being with you, everyday is a special day for me... ;p

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)