Followers

Tuesday, May 4, 2010

nOt feeLin weLL

ari nie aku rasa letey sangat badan
maybe sebab semalam apa yang aku makan da kuar balik
perot masok angin..kalu mama tahu nie,konpem bising
padahal,aku da makan..bekfast da, lunch da, dinner pon da
tapi aku pon tak tahu silap kat mana, semua kuar balik
loya tekak ni ha..da tue, kepala saket sangat
huuuu =(

tue satu hal..nie tambah lagi satu hal
asal laa mamat kt tempat keje lama aku text aku balik?
nak ape lagi?tak cukup ker da bagi aku saket ati?
ker lelaki memang macam tue?
da tinggal pastu datang cari balik..
aku da tipu aku ada boyfren pon still lagi nak text aku
nak kawan laa, nak jumpa laa, rindu laa, apa laa..huuu
memang tak faham bahasa betol..
adoyai..saket kepala bertambah2 saket
just leave me alone..
thats enough what i get from you
let me start a new life...
please..ENOUGH

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)