Followers

Tuesday, March 2, 2010

WONDERFUL WEEKEND

tepat 10:30 a.m., bas transnasional K.L - PENANG bergerak meneruskan pengembaraan ke tempat yang dituju..aku happy sangat..da dekat 2 bulan aku tak menjejakkan kaki ke umah aku..family aku pown asyik tanya...hee..alhamdulillah..masa aku dihabiskan dengan tido kat dalam bas..dah kaki tido.per lagi yang aku nak buat selain tido..heheheh..kali nie, aku balik ngan abang aku. so, xder arr sunyi sangat..hiks. layan jek..
gerak,gerak,gerak..dalam 3:30p.m, aku dan abang aku selamat sampai di Terminal bas Sg. Nibong.. yahOo.aku sampai jugak akhirnya. cuaca panas terik..aku tak tahan..lemau jek badan nie..satu kes lak tunggu akak aku datang..hurmm..ada yang kena gigit
sampai jek umah,benda 1st aku cari adalah nasi..lapar giler2..aku makan sandwich jer isi perot.mana leyh tahan..hehehe

masa lapang aku diumah,diisi ngan banyak aktiviti. tak lekat aku kat umah..heheh
ari sabtu, aku pegy mana erk. haa,aku g Queensbay Mall.yang besar giler tue,sesat kalu tak tahu jalan. aku layan wayang.Niyang rapik..perghh,ngeri..tapi citer nie ala2 Long kong.yang citer thailand tue..tukar sikit jer jalan citer..boleh la kalu nak layan..pastu kitaorang layan sushi king..penoh perot sampai esok tahan..hee

ahad plak,aku gi atas Bukit Relau..
canteq kan..
sedap tempat nie..angin kuat..perghh..sejuk..ala2 cameron highlands..nak pegy Bukit bendera, tutup plak wat renovation..cian abang aku kempunan nak naik Bukit bendera,hee..layan bukit Relau pown jadi la..hee..pastu kitaorang gerak ke Teluk Kumbar..makan mee udang...
AYU MEE UDANG

sama lak nama die ngan nama aku..heheh..mak aihhh mee udang..memang hao liau,hee..udang paling besar aku dapat..naim,kakchik ngan abang aku telan air liur jek la tengok udang aku..hhahaha

bila dah tak tahu nak pegy mana, kitaorang gerak ke Gurney drive.lama gak lepak situ..malam tu plak chap go mei..ramai arr orang cina..ada percikan bunga api, ada orang main bunga api, happening sangat..dengan lampu2 jalan.seronok la..memory i won't forget..lama aku tak lepak macam nie..hehehehe

thanx to: kakchik, abang joe and naim

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)