Followers

Sunday, March 28, 2010

WARONG PAQ MYDEEN

dengan bangganya aku mengumumkan!!!
AKU DA DAPAT LESEN L
wakakakaka, da lama tunggu baru dapat
heeeeee
tapi aku keletihan, ciap bantai tido
tak tahan lagi mata aku
cian mata aku..heeee

baleq jek umah, aku makan dulu
nasi kandaq bah..lama sudah aku tak makan
pekena ngan teh ais
masyhukkkkkkkk

bila dah kenyang, aku merajinkan diri aku
kemas bilik seyh, tukar setting bilik
macam baru pindah..heee
letey giler, da saket badan tak ilang lagi
bertambah2 sakit pinggang aku
tapi...aku happy
everything goin smoothly 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)