Followers

Wednesday, March 17, 2010

JIWA KACAU

pe yang aku ley cakap kat cni, jiwa kacau
words that can describe about me and myself rite now
adoyaiiiiii, pening pala
thanx to keet for accompany me when i am like this
aku telah membawa diri ke Alamanda, Putrajaya
nak dijadikan cerita, actually aku saja jer ajak keet tengok wayang
skali die nak g,heheheh
pe lagi, aku on jer la
(even sebenarnya aku takot nak bawak motor)
nak tengok movie "Alice in the Wonderland"
tapi, tiket la pulak takder
alahaiiiiii, tempat duduk kat depan skali kot
saket leher karang
tapi plan dah bertukar kepada "Solomon Kane"
naseb baek laaaa, nice story i think
memang action movie, but quite interesting
moral of the story yang aku dapat dari cita nie
"we ave to leave something to ave something"
and for sure rite now, i can ave my cute smile back (perasan tol,haks)
KEEP ON SMILING!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)