Followers

Monday, March 22, 2010

BELON PANAS

Mc Donalds, 930 a.m.
yuk breakfast dulu..
yahoooo, dapat gak aku breakfast Mc D
da lama tue cakap, baru skang dapat
BIG BREAKFAST
tapi keet and kak lin xder la
aku g makan ngan Jalwa jek
next time eh keet and kak lin..heee
Putrajaya, Presint 2, 1030 a.m
aku ronggeng nagn Jalwa
kami je pown yg tinggal kat rumah tue
kitaorang lepak Presint 2, layan belon panas
hahahah, tengahari buta g berjemur kan
tapi aku happy
atleast terguna gak masa yang terluang
thanx Jalwa coz jadi peneman aku
juz taking a pic for our memory
and bought something
aku beli crocs idaman aku
hahahahahah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)