Followers

Wednesday, March 10, 2010

AISHITERU TO ITTE KURE

"say you love me"

kepada kak lieza and kak mas, thanx..why??sebab selalu layan cita ayu
dan kepada housemate aku, keet,jalwa and kak lyn, thanx dear
ada jek cita ayu, tapi korang mesti layan kan..hehehe

あなたも儘麿君と恋に落ちるが私を愛すると言う
anatamo mama maro kun to koi ni ochiru ga watashi wo aisu ruto iu
say you love me too because i have fall in love with you
agak2 ayat atas nie jiwang tak??agak la kan
aku minat sangat bahasa jepun..segalanya termasuklah hero2 die..hehehe
layan citer die leyh sampai tak tido
tapi citer skang nie bukan sal hero2 jepun nie
tapi sal aku
patut ker?perlu ker?harus or wajib ker?
apa? aku jatuh cinta lagi..heheheh
kelakar jerk..
sampai sekarang aku terfikir "can i fall in love again???"
lepas per yang aku lalui

kepada kak lyn, ne nee chan, dun worry about me
thanx for care about me
about my love
coz that day will come
the day when i felt like glory
i'm not strong to say the words "i love you or i like you"
coz i'm too shy nee chan
even to someone i like..hurmmm
tapi tak per..sampai seru nanti, ada la..heee

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)