Followers

Wednesday, December 9, 2009

AKU DAN DIRIKU

nama aku, bukan nama penuh ialah idayuhassan
umor aku agak-agak nak masok 23 tahun 2010 nie
status aku sekarang ialah still single and available sebab aku nga mencari  buah ati lagi..=)..
sekarang aku buat apa yek?? aku nga kerja sekarang tapi keje kontrak jek pown dan aku  ada terfikir gak, bila ntah nak dapat kerja tetap..=(
sebelum ni aku belajar jek, nak penuhi permintaan ibubapa kononnya...anak solehah kan aku nie..hehehe..masa belajar lu, aku amek kos bacelor pentadbiran perniagaan. tapi aku major dalam pengurusan sumber manusia
masa depan aku, aku pown tak dapat bayangkan macam mana. tapi aku ada jugak berangan nanti aku jadi seorang wanita berkerjaya yang melakukan kerja ikot kelulusan aku...agak2 aku nak jadi seorang recruiter..ok tak??boleh interview orang.. tak pon kalau boleh aku nak jalankan satu business yang aku pown tak tahu business apa..hheheheh...sengal kan?
hobi aku masa lapang tak der la apa sangat.. aku suka baca novel.. agak2 free time and if kawan2 free, leyh gak karaoke...sedap arr,lepas geram..tapi lepas tue sure hujan lebat =p.. then aku nie suker menghabiskan wet yang ada..hahah, sebab aku suker shopping..tipu la kalau orang perempuan macam aku nie tak suker shopping kan..tapi paling special hobi aku nie mesti susah nak dipercayai oleh orang ramai.. aku nie kaki tido..kalu korang tanya aku nak makan or nak tido, sure punyer jawapan aku ialah tido! pada aku tido nie suatu nikmat..hahahahah
tue jek yang aku leyh tulis sekarang..idea nga kering arr ;g

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Categories

addict (2) artist (1) blogger (1) bulan mulia (1) buzzer beat (1) cinta seorang anak (2) comel (2) contest (3) curly (1) diet (1) doa (4) family (2) feeling (2) follower (1) friend (3) future (2) Giveaway (1) hampeh (2) happy (15) happy birthday (2) hari raya (2) hen hao (1) hijrah (2) Ilham (1) In love (2) info (2) Islam (2) jalan cari makan (1) jepun (1) joy (1) Kafein (1) kakoi (1) kawaii (1) korean drama (4) life (2) lirik (3) makeover (1) movie (5) murah rezeki (1) new year (1) nice blog (1) pan asian (1) peminat (1) pilu (2) Puasa Sunat (1) rejab (1) renungan (10) sad (4) saket (1) sayang (1) sebak (4) segmen (2) segmen santai (1) sengal (4) stylo (1) suka (3) sunsilk (1) surprise (2) syukur (1) tak nak gemuk (2) temuduga (1) terjah blogger (1) teruja (1) wajah (1) wavy (1) xiexie (1) yamapi (2)